SMC040 April – een leerzaam moment

| 2 reacties

Gisteravond was een bijzondere bijeenkomst van Social Media Club Eindhoven.

We hadden twee politici die kwamen spreken over het gebruik en de risico’s van Social Media binnen een politieke functie. Ruud Kleijnen, gemeente secretaris van gemeente Veghel en Martijn van Dam, tweedekamerlid van de PVDA vertelden hun eigen verhaal. Geen mooi praatje over hoe alles zou moeten zijn, maar precies zoals het bij hen zelf gaat. Persoonlijke ervaringen en persoonlijke mening. Heerlijk. Dat zien we graag. Dat zien we zo graag dat we op deze manier verder willen gaan.

Meer persoonlijke ervaringen en meningen zodat er een echte dialoog ontstaat met het publiek. Daar zijn Yvonne en ik de Social Media Club in 2009 voor gestart en dat willen we weer terug. Dat houdt in dat we meer persoonlijke verhalen willen en ook kleinere groepen. 40 tot 50 personen maximaal. De rest zal het maar moeten volgen op de live-stream. De ervaring moet bijzonder zijn. Gisteren heb ik van meerdere mensen gehoord dat zij dit de beste SMC040 tot nu toe vonden. Dat geluid wil ik eigenlijk weer elke keer horen. Dat wordt ons doel voor de volgende editie.

Grtz,

JW

PS: Het verslag van de avond komt binnenkort online. Nina is druk aan het schrijven.

2 reacties

  1. Da’s nou jammer dat ik deze keer niet kon komen. Wel heel erg leuk om te lezen dat jullie je draai gevonden hebben. Erg goed. Veel succes met de volgende sessies. Ben benieuwd.

  2. Klinkt goed, ben zelf ook meer op m’n plek in de compactere groepjes, zelf aan de slag!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.