Videoverslag & presentaties SMC040 juni 2011 “crisiscommunicatie’

| Geen reacties

Van deze SMC040 een videoimpressie hoe de deelnemers @Martijn_Geels, @GMTA, @CoachSander & @KellyBrussels deze editie ervaren hebben. Deze SMC040 vond plaats in het Mediacafe van Omroep Brabant, waarvoor dank!

Centrale thema was crisiscommunicatie, sprekers waren Ralph Mohnen (Crisisbeheersing Nederland, ook in de video) & Geertje Jacobs (Vanuit gemeente Breda betrokken bij de ramp in Moerdijk). Hieronder de Ustream opname:

De Prezi van Ralph Mohnen:

Hoe hebben jullie deze editie ervaren?

Auteur: Noud de Greef

Opgeleid als bewegingswetenschapper & gerijpt als marketing & communicatieadviseur stil ik mijn nieuwsgierigheid met Communicatiedier, als marketing & communicatieadviseur voor Kora at Evoluon Eindhoven, analoge fotografie en met initiatieven zoals Startup Weekend Eindhoven, Permanent Beta Zuid & Verzinnering.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.