Editie februari 2013 – Influencer marketing

| Geen reacties

follow the leaderBedrijven kunnen vandaag de dag niet meer om influencer marketing heen. Online, en dan met name in de sociale netwerken, vindt de conversatie over merken, producten en diensten plaats. Bedrijven vinden daardoor in deze mond tot mond reclame (nog altijd de meest vertrouwde vorm van reclame) een krachtig middel.

Want wanneer men een restaurant zoekt of een product wil kopen, hangt de beslissing steeds meer af van beoordelingen en klantervaringen online . Vrienden of volgers worden gevraagd om advies over een product of dienst. En door een negatieve beoordeling van een bekende of andere consumenten online kunnen restaurants of merken het vaak wel schudden.

Vanwege de enorme impact op aankoopbeslissingen is het voor merken en bedrijven steeds belangrijker om gebruik te maken van online influencers, gebruikers in sociale netwerken wiens mening zwaar weegt bij het publiek.

Op woensdag 27 februari duikt SMC040 samen met jou in de wereld van influencer marketing met een introductie door Jan Willem Alphenaar op het fenomeen Online influencers en twee zeer bijzondere gastsprekers:

jurriaan de reuJurriaan de Reu is Head of Creative & Digital bij LEWIS PR. In deze rol adviseert hij bedrijven over online PR en de inzet van digitale content binnen marketingcampagnes. Jurriaan vertelt hoe LEWIS PR influencer marketing inzet voor haar klanten.

ransbottynCain Ransbottyn, beruchte Belg die zijn hele leven online deelt en daarbij ruim 40% product placement toestaat. Noemt zichzelf ‘the most selfish and arrogant prick on the internet’. Zijn motto: je haat me of je houdt van me, maar je wilt me toch volgen.

Locatie: Seats2meet Strijp-S

Inloop vanaf 19.00 uur. Aanvang 19.30 uur.

Aanmelden voor de gastenlijst start vrijdag 15 februari om 12:00 uur via Eventbrite. We hebben 100 plaatsen en zullen deze in twee delen aanbieden. Om 12:00 de eerste 60 en om 17:00 de overige 40.

Update: We zitten vol, je kunt je nog wel op de wachtlijst plaatsen..

Annuleren? Hier staat hoe dit moet

Eventbrite - #SMC040 Februari 2013: Influencer marketing

Deelnemers:
Please enter a valid Eventbrite "id".

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.