2013-03-12 14.52.57

Download nu de SMC040 app!

| 1 reactie

Als een van de eerste Social Media Club van Nederland hebben we natuurlijk een naam hoog te houden. Met de vorige editie over Influencer Marketing hadden we met #smc040 al de club waar het meeste over getweet werd – factcheck door @jolante als keihard bewijs – en nu zijn we de eerste met een eigen app!

Wat heb je aan de app?

In de app zie je tabbladen met de:

Screenshots app

  • Twitterstream
  • Directe link naar de inschrijving op EventBrite
  • De agenda van de komende editie met direct informatie over de sprekers (zodra bekend)
  • Informatie over de Pitch en contact
  • Hippe info over de crew.

Kort na elke editie vervangen we de tabbladen over het inschrijven en de hippe info over de crew door het verslag van deze editie & een fotogallerij. En zodra de volgende editie in beeld komt, wordt de app weer bijgewerkt met de nieuwste info. Zodra je de app opent, wordt gecontroleerd of je de laatste versie hebt. De app kun je ook zonder internetverbinding gebruiken. Uiteraard werkt de Twitterstream dan niet.

Geef me die app!

Scan deze QR of ga naar http://my.yapp.us/4RYPY2.

SMC040 app

 

De eerste keer moet je dan de Yappbox (Google Play of Appstore) installeren. Deze is beschikbaar voor zowel iOS als Android. Klik na installeren nog een keer op bovenstaande link om onze app in de Yappbox te zetten. Bij het installeren wordt gevraagd of je wil dat de app een notificatie mag geven: als organisatie kunnen we die sturen om bijvoorbeeld te melden dat de inschrijving geopend is.

Auteur: Noud de Greef

Opgeleid als bewegingswetenschapper & gerijpt als marketing & communicatieadviseur stil ik mijn nieuwsgierigheid met Communicatiedier, als marketing & communicatieadviseur voor Kora at Evoluon Eindhoven, analoge fotografie en met initiatieven zoals Startup Weekend Eindhoven, Permanent Beta Zuid & Verzinnering.

Eén reactie

  1. Wat jammer dat deze app niet geschikt is voor een Windows Phone (zoals zovelen…).

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.