Heb je ook zo’n trek in de nieuwe #smc040?

| Geen reacties

social-media-food

Nog een weekje en dan is het weer zover. Dan is het weer de laatste woensdag van de maand en dus weer tijd voor een nieuwe #smc040.

En wat hebben we weer een leuk programma bedacht. We hebben twee erg interessante maar ook leuke verhalenvertellers gevonden.

20100525zaligzoet10088@ZaligZoet (Nanette) – ooit beroemd om haar toetjesliteratuur, is haar hele leven al bezig met bewust eten (‘ik vreet niks wat uit een pakje komt’).

Sinds kort is Nanette alle bekende en onbekende dieten en eetstromingen aan het testen. Elke twee maanden start zij een nieuwe uitdaging op het gebied van puur en echt eten. Zij gaat ons vertellen wat ze daarbij allemaal tegenkomt en vooral hoe bepaalde aanhangers van dieten agressief en fanatiek op social media kunnen zijn. Dieetaanhangers lijken soms zelf nog fanatieker dan gelovigen!

kimvanvelzen@kimvanvelzen – Kim van Velzen is een echt horeca dier. Heeft bij vele grote clubs gewerkt maar altijd een voorliefde voor online gehad. Tegenwoordig is Kim Social media strategist gespecialiseerd in hospitality, food en travel.

Hij gaat ons meenemen in de wereld van Hospitality 3.0. En hij weet daar van. Naar horen zeggen een verhaal om van te smullen.

 

Maar er is meer. We willen, om in het thema te blijven, ook met elkaar eten. Het schijnt namelijk dat gezamenlijk eten ook mensen verbindt. We hebben samen met Roel van Heerlijk Anders (de keuken en catering van Seats2Meet) een menu samengesteld. En dan niet een broodje met kaas, maar echt lekker eten.

Een culinaire food experience
“Een zintuiglijke reis door smaakbeleving in mooie hapjes. Smaak explosies in je mond die al je smaakpapillen laten tintelen met ingrediënten die je niet snel verwacht. Met een hoofdrol voor vergeten groentes en bijzondere texturen. ”

Uiteraard kan dit niet gratis, maar duur is het niet. Voor slechts 19 euro kun je meedoen aan deze ervaring. Lekker eten en drinken met allemaal leuke mensen. Hiervoor hebben we 40 plaatsen beschikbaar. aanvang 18:00.

Geen trek?
Geen zin om mee te eten of om 19 euro te betalen? Dan kun je ook gewoon naar de SMC komen. Daarvoor hebben we 50 plaatsen beschikbaar. Aanvang 19:30

 

Let op: Je hoeft je maar voor 1 van de twee opties te registreren.

Eventbrite - #SMC040 April 2013: Food

Deelnemers: (met en zonder Food-Experience door elkaar)..

Please enter a valid Eventbrite "id".

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.