powertothecrowd_smc040

The power of the crowd!

| Geen reacties

powertothecrowd_smc040

Steeds meer mensen nemen het heft in eigen handen en bouwen samen iets op, of mobiliseren grote groepen mensen om de financiering van een project rond te krijgen. Aan de andere kant is het woord participatiemaatschappij in no-time al een besmette term, die voor velen alleen maar betekent dat de overheid zijn snor drukt. Terwijl anderen juist vinden dat diezelfde overheid alleen maar inspeelt op een trend. Stof genoeg om het vanavond te gaan hebben over The Power Of The Crowd!

Vanavond twee sprekers die gepokt en gemazeld zijn in dit onderwerp: Ronald Kleverlaan en Jan Willem Alphenaar!

Crowdfunding, Veel meer dan geld alleen: Ronald Kleverlaan

Ronald is een gevierd spreker op tientallen Nederlandse en internationale congressen. Hij is een autoriteit op het gebied van crowdfunding. Zo is hij Crowdfunding adviseur van de Europese Commissie, is hij oprichter van de Crowdfunding Roundtable in Nederland en vice-chair van het European Crowdfunding network. Hij was betrokken bij vele bekende crowdfunding successen zoals Voordekunst, Voorjebuurt, OneplanetCrowd, de Luchtsingel, 1miljoenwatt. Tevens is hij co-founder en board-member bij verschillende crowdfunding initiatieven. Één daarvan (WEBclusive) won vorig jaar de Accenture Innovation Award voor de crowdfunding software die ze ontwikkeld hebben.

Wij verheugen ons er enorm op dat Ronald vanavond zijn visie en ervaringen met ons gaat delen.

The Power of The Crowd! Jan Willem Alphenaar

Kennis hebben is macht, kennis delen is gezag! Met dit adagium verbindt Jan Willem Alphenaar alles en iedereen wat los en vast zit. De bejubelde en verguisde DSB The Movie, ’s werelds allereerste gecrowdsourcete speelfilm is maar het topje van de ijsberg. Jan Willem heeft delen en verbinden in zijn bloed zitten en heeft het lef om zelfs de allereerste kiem van een idee onbeschermd te publiceren en de crowd er meteen bij te betrekken, zoals onlangs hier: http://www.jwalphenaar.nl/2013/10/14/idee-voor-een-geavanceerde-voedselapp-wie-denkt-mee/#.Ul1ib-caySM

Hij neemt ons mee in zijn belevingswereld, zijn visie, zijn ervaringen. Zoals we hem kennen zal dat gepaard gaan met een snelsalvo aan slides, spitsvondige opmerkingen en pakkende voorbeelden waarmee hij inspireert en aanzet tot actie!

Datum: 30 oktober

19.00 Inloop met een kop koffie
19.30 Spreker 1: Crowdfunding, Veel meer dan geld alleen: Ronald Kleverlaan

20.30 Zeepkist Pitches.
90 seconden pitches op onze zeepkist. Wil je ook een pitch doen? Geef je dan op: http://www.smc040.nl/pitch

20.40 Spreker 2: The Power of The Crowd! jan Willem Alphenaar

21.40 Borrel & Netwerken
Deelname is zoals altijd gratis. De locatie is wederom Seats2Meet op Strijp-S.

Inschrijven:

Deelnemers:

Please enter a valid Eventbrite "id".

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.