#SMC040 goes politics

| Geen reacties

Aanstaande woensdag krijgt SMC040 een ‘klein’ politiek tintje.

We hebben twee vooraanstaande politici uit Eindhoven bereid gevonden om open en transparant te zijn richting hun doelgroep, namelijk ons šŸ™‚

Ferry van den Broek (Raadslid namens de VVD)

(@ferryvdbroek)

a0b6880bf5543ed8343bd85c2f5f506d

Ferry, wie kent hem niet uit de social media van Eindhoven, gaat ons inzicht geven in hoe hij Social Media inzet voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Maar vooral ook hoe hij het daarna inzet om als raadslid feeling te houden met de burgers en zijn kiezers. Daarnaast is Ferry een gedreven ondernemer.

Staf Depla (wethouder Financiƫn, organisatie, handhaving en Strijp-S)

(@wethouderDepla)

alweer 4 jaar wethouder in zijn geboortestad,Ā daarvoor 10 jaar Tweede Kamerlid

twitterfoto_Staf

Vind jij tot nu toe de financiƫn van de gemeente erg complex en saai? Maar wil je wel graag weten hoeveel miljoenen er jouw stad in- en uitgaan? Waar de gemeente het geld vandaan krijgt en waar ze het aan uitgeeft? Of misschien heb je een plan of idee en wil je kijken wat financieel mogelijk is?

Kortom: vind je het nuttig of misschien tijd worden om daar meer van te weten? Al is het alleen maar om al die verkiezingsprogramma’s beter te kunnen doorgronden, want ‘gratis bier’ bestaat niet! Na woensdag weet je er gegarandeerd meer van.

Inzicht en overzicht in de begroting, dat is wat Staf jou kan bieden. Hij zal onder andere de begrotingsapp laten zien. Eindhoven is de eerste gemeente die in november deze gratis app voor iPad lanceerde. Juist omdat het moeilijke materie is. Ā Juist omdat hij vindt dat iedereen recht heeft op duidelijkheid.
Hij hoort graag wat jij ervan vindt en beantwoordt al je vragen over financiĆ«n en meer. Ja ook over de grondaankoop van PSV. šŸ™‚

Datum: 29 januari

19.00 Inloop met een kop koffie
19.30 Spreker 1: Ferry van den Broek

20.30 Zeepkist Pitches.
90 seconden pitches op onze zeepkist. Wil je ook een pitch doen? Geef je dan op:Ā http://www.smc040.nl/pitch

20.40 Spreker 2: Staf Depla

21.40 Borrel & Netwerken
Deelname is zoals altijd gratis. De locatie is wederom Seats2Meet op Strijp-S.

Inschrijven:

Deelnemers:

Please enter a valid Eventbrite "id".

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.