Evernote en Twitter

SMC mei-editie ‘De verdieping’

| Geen reacties


Twitter voor gevorderden en Evernote. Maak kennis met Maaike Gulden en Senol Tapırdamaz.

Deze twee sprekers weten alles over hun onderwerp en gaan net een stapje verder. Fanatiekelingen? Ja. Allesweters? Ook.

Maaike Gulden
Als je denkt ‘Twitter, dat ken ik wel, de kracht van Twitter is er wel vanaf voor mij’ Misschien ben je dan verveeld geraakt door de vluchtige conversaties en heb je genoeg van spammers die met autobots links doorposten. Toch kun je de magie van Twitter weer terughalen, als je maar weet hoe je Twitter voor je laat werken. Laat oppervlakkige contacten achter je en ga de verdieping in!

Social media professional Maaike Gulden legt ons uit hoe je Twitter kunt inzetten voor acquisitie, marketing, klantenservice en personal branding. Zij heeft daar een handig boekje voor geschreven met tips and tricks. Dat boekje kun je kopen via Bol.com, maar je kunt ook achterover leunen, zitten en luisteren naar Maaike’s presentatie bij SMC040.

Senol Tapırdamaz
Je bent met tienduizend dingen tegelijk bezig, je hersenen puilen uit van alle informatie die je de hele dag verzamelt. Je dossierkast puilt ook uit met alle flyers, documenten en inspirerend drukwerk dat je nog ooit wil lezen…  Je zou willen dat je een fotografisch geheugen had of op z’n minst een geheugen als een olifant. Evernote dus.

Maar Evernote is véél meer dan notities maken en een mooi archief bouwen van alles wat je tegenkomt.

Senol  is als assistent accountant (en boekhouder voor mkb-ondernemers) een fanatieke grootverbruiker van Evernote. Hij vertelt graag over de oneindige mogelijkheden van Evernote die vaak onbenut blijven en die eigenlijk te handig zijn om niet te gebruiken. Slimmer (samen)werken gaat heel goed met Evernote! Lijkt je dat wat? Dan  is de presentatie van Senol jouw eerste stap op weg naar ‘paperfree desk en een carefree mind’.

Natuurlijk gaan de gastheren van S2M Strijp-S Luc en Marcel de verdieping in… en schenken na afloop een goede netwerkborrel zoals jullie van ons gewend zijn.

Datum: 28 mei

19.00 Inloop met een kop koffie

19.30 Spreker 1: Maaike Gulden – Twitter voor gevorderden

20.30 Zeepkist Pitches.

90 seconden pitches op onze zeepkist. Wil je ook een pitch doen? Geef je dan op: http://www.smc040.nl/pitch

20.40 Spreker 2: Senol Tapırdamaz – Evernote

21.15 Borrel & Netwerken

Deelname is zoals altijd gratis. De locatie is wederom Seats2Meet op Strijp-S.

Inschrijven:

Deelnemers:

Bekijk hier de lijst met deelnemers

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.