#Smc040 is Trending #BigBrainStorm040

| Geen reacties

Een nieuw begin als organisatie en een nieuw begin van het seizoen. Daarom hebben wij een spetterende kick-off voor jullie! Zo spetterend dat we zelfs de heilige laatste woensdagavond van de maand hebben losgelaten en we deze #smc040 op dinsdag 23 september organiseren! Een beetje anders, leuk en leerzaam, maar vooral wordt het heel Trending!

9714760697_3e9a890874_bWij zijn vereerd en trots dat we Trendstrateeg & Futuroloog Richard Lamb mogen verwelkomen om een avondvullend programma te presenteren.

Waarover? De TrendRede elk jaar de tweede dinsdag van septemberTrendRede2015_0

Richard Lamb vertelt hoe de TrendRede – dit jaar alweer voor de vijfde keer – tot stand komt en wat ons te wachten staat in 2015. Ook laat Richard zien hoe wij voortaan zelf de toekomst kunnen voorspellen aan de hand van zijn ‘TODO Brainstormmodel’ dat breed wordt toegepast bij overheden; Grootbedrijf en het MKB.

LightBrain-300x282

Kadootje voor de stad:  BigBrainstorm 040

Na de break brengen we het TODO Brainstormmodel direct zelf tot leven: in groepen gaan we trends spotten en plenair met elkaar vergelijken. Vervolgens vertalen we de trends in nieuwe kansen. ‘Eindhoven’ lijkt ons een mooi onderwerp. En met al die slimme Eindhovenaren in de zaal verwachten we dat het een waanzinnige en waardevolle sessie wordt.

Wil je meer weten over Richard?  Kijk dan op deze  websites  www.TrendWatcher.comwww.TrendWatcher.TV en www.trendrede.nl of volg hem op twitter: @RichardLamb

Pauze Pitch, jouw 90 seconden

Ook in het nieuwe seizoen gaan we door met de pitches. Jouw boodschap voor het goede doel, je nijpende businessvraag; kortom jouw mini-presentatie van 90 seconde zonder slides op het podium bij het kritische publiek van SMC040. Voel je welkom om via deze link in te schrijven. www.smc040.nl/pitch

Datum: Dinsdag 23 september 2014

Tijdstip:
19:00 inloop
19:30 start programma
21:30 Borrel & Netwerken.

Locatie: Seats2Meet op Strijp-S
Met speciale dank aan onze gastheren van (H)eerlijk Anders en Marcel, Luc en Roger van Seats2Meet Strijp-S.

Deelname is zoals altijd gratis. Maar deze keer laten we onze collectebus rondgaan om de onkosten van onze sprekers te kunnen vergoeden. Een bijdrage wordt door ons als organisatie enorm gewaardeerd!

Schrijf je snel in en zet dinsdag 23 september in je agenda!  In oktober is het gewoon weer de laatste woensdag van de maand zoals altijd. 

vrijdag 29 augustus om 12:00 gaan de eerste tickets online! 

Deelnemers:
Please enter a valid Eventbrite "id".

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.