22 FEBRUARI #SMC040 SPECIAL: Social selling

| Geen reacties

photoLinkedIn is al lang niet meer een digitale rolodex of een CV-tool. In de laatste jaren is LinkedIn enorm uitgebreid in haar mogelijkheden en helpt het slimme ondernemers om daadwerkelijk meer business binnen te halen.

Jan Willem Alphenaar, auteur van vijf boeken over LinkedIn, spreekt hierover in Nederland en ver daarbuiten. En sinds december heeft hij samen met Richard van der Blom een Europees LinkedIn trainingsbureau, waarmee zij internationale sales teams opleiden op het gebied van onder andere Social Selling.

Tijdens de volgende SMC040 op maandag 22 februari a.s. geeft hij ons minimaal 15 tips om meer uit LinkedIn te halen. Voor zowel beginnende als gevorderde gebruikers. Een eenmalige kans die je niet wilt missen!

Zeepkist
Heb jij zelf iets te delen? Meld je dan aan voor de zeepkist. The floor (of liever gezegd: de kist) is yours voor je eigen 90 seconds of fame. Je kunt dit ook aangeven bij je registratie in Eventbrite. Schrijf er ook even bij waar je het over gaat hebben.

Programma SMC040 – Maandag 22 februari #SMC040 SPECIAL: Social selling

19.00 Inloop met koffie of thee
19.30 Spreker: Jan Willem Alphenaar
21.00 Zeepkist pitches
21.15 Borrel & Netwerken

Vragen
Heb jij al een vraag voor een van onze sprekers? Stel die via twitter aan @smc040 of via de Eventbrite reactie mogelijkheid.
Gratis entree, maar een bijdrage voor onkosten is fijn!

Deelname aan de SMC040-avonden is zoals altijd gratis, consumpties zijn voor eigen rekening. SMC040 wordt belangeloos georganiseerd door vrijwilligers. De sprekers en de locatie leveren hun diensten ‘om niet’ voor jou. Maar we komen er niet onderuit dat we soms kosten maken. Om die kosten te delen met jullie, het publiek, laten we zo nu en dan de collectebus rondgaan. Donatie is niet verplicht maar wordt wel zeer op prijs gesteld.

Aanmelden en anderen uitnodigen
Bevestig je komst met een registratie via Eventbrite, laat via Facebook zien dat je erbij bent en nodig vooral je relaties uit.

We zien jullie graag 22 februari bij SMC040 en natuurlijk weer bijSeats2meet Strijp-S

SMC040 crew,
Arien, Danny, Ellen, Karin.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.