20 april #SMC040 Bitcoin & Blockchain: Het nieuwe goud

| Geen reacties

Vóór ‘Cyprus’ was Bitcoin vooral populair in kringen van hackers, conspiracy theorists en kinderpornografen. De wereld van Tor en Silk Road, zeg maar. Maar nu gebleken is dat euro’s op een bank niet veilig zijn, lijkt de digitale munt meer mainstream te worden.

Ronald Mulder - Bitcoin en BlockchainRonald Mulder’s expertise ligt op het gebied van ondernemerschap en innovatie.
Hij heeft zich in heel veel verschillende rollen met die onderwerpen bezig gehouden: als onderzoeker, docent, spreker, schrijver, consultant, beleidsadviseur en niet in de laatste plaats als ondernemer en mede-initiatiefnemer van enkele startups. Hij helpt organisaties hun koers te bepalen in de kennis- en netwerkeconomie. Op dit moment doet hij dit vanuit zijn onderneming: Thesis one (helpt organisaties toekomstbestendig te worden),  de organisatie MIES (Maatschappij voor Innovatie van Economie en Samenleving, ontwerpt kleinschalige sociaal-economische experimenten) en maakt hij radioprogramma’s voor OOG TV.

Op 20 april gaat Ronald ons een stuk wijzer maken over Bitcoin, Blockchain en sociaal-economische ontwikkelingen. Omdat het een interessant en verstrekkend onderwerp is, zullen wij hem alleen de vloer gunnen, waarbij we ruim de tijd nemen om met het publiek te sparren over dit onderwerp en zijn randverschijnselen.

Zeepkist
Heb jij zelf iets te delen? Meld je dan aan voor de zeepkist. The floor (of liever gezegd: de kist) is yours voor je eigen 90 seconds of fame. Je kunt dit ook aangeven bij je registratie in Eventbrite. Schrijf er ook even bij waar je het over gaat hebben.

Programma SMC040 – Woensdag 20 april #SMC040 Bitcoin&Blockchain: Het nieuwe goud

19.00 Inloop met koffie of thee
19.30 Spreker: Ronald Mulder
21.00 Zeepkist pitches
21.15 Borrel & Netwerken

Vragen
Heb jij al een vraag voor Ronald Mulder? Stel die via twitter aan @smc040 of via de Eventbrite reactie mogelijkheid.

Deelname aan de SMC040-avonden is zoals altijd gratis, consumpties zijn voor eigen rekening. SMC040 wordt belangeloos georganiseerd door vrijwilligers. De sprekers en de locatie leveren hun diensten ‘om niet’ voor jou. Maar we komen er niet onderuit dat we soms kosten maken. Om die kosten te delen met jullie, het publiek, laten we zo nu en dan de collectebus rondgaan. Donatie is niet verplicht maar wordt wel zeer op prijs gesteld.

Aanmelden en anderen uitnodigen
Bevestig je komst met een registratie via Eventbrite, laat via Facebook zien dat je erbij bent en nodig vooral je relaties uit.

We zien jullie graag 20 maart bij SMC040 en natuurlijk weer bijSeats2meet Strijp-S

SMC040 crew,
Arien, Danny, Karin, Ellen.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.