29 juni #SMC040 Alles wat je moet weten over Snapchat (maar niet durft te vragen)

| Geen reacties

Coverfoto-Snapchat

Snapchat is een messenger app voor smartphones om foto’s en video’s te versturen met een tijdslimiet. De app is ongelofelijk populair, vooral onder jongeren. Snapchat is volgens Bloomberg met 150 miljoen dagelijkse gebruikers Twitter voorbij gestreefd en dagelijks worden meer dan 400 miljoen berichten (snaps) uitgewisseld. Het bijzondere is dat deze berichten niet worden bewaard maar slechts een aantal seconden zijn te zien. Ook bijzonder: onlangs is zelfs de eerste Snapchat-speelfilm verschenen.

Terwijl Snapchat en andere één-op-één messenger apps de social mediawereld beginnen te domineren rijzen er nieuwe vragen, uitdagingen en kansen voor marketeers. Op woensdag 29 juni a.s. geven we gehoor aan jullie verzoek en schenken we Snapchat de volle aandacht.

Snapchat Dimitry Vleugel SMC040Zowel persoonlijk als in functie is Dimitry ‘Dim’ Vleugel een hands-on social media fanatic met een eigenzinnige kijk op zaken. Dim praat ons bij over messenger apps in het algemeen en Snapchat in het bijzonder. Dim is PR Manager bij Huawei Technologies, marketing manager bij Honor, het smartphone-merk #forthebrave. Daarnaast is deze ondernemende Rotterdammer mede-oprichter van Androidworld.nl en eigenaar van E-Quality trends & clothes. Dat hij nog tijd heeft om naar SMC040 te komen is ons een raadsel. Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan 😉

Zeepkist
Heb jij zelf iets te delen? Meld je dan aan voor de zeepkist. The floor (of liever gezegd: de kist) is yours voor je eigen 90 seconds of fame. Je kunt dit ook aangeven bij je registratie in Eventbrite. Schrijf er ook even bij waar je het over gaat hebben.

Programma #SMC040 – Woensdag 29 juni
Alles wat je moet weten over Snapchat (maar niet durft te vragen)

Let op, gewijzigde tijden!
19.30u Inloop met koffie of thee
20.00u Spreker: Dimitry Vleugel
21.00u Zeepkist-pitches
21.15u Borrel & netwerken

Vragen
Heb jij al een vraag voor Dimitry? Stel die via Twitter aan @smc040 of via de reactiemogelijkheid van Eventbrite.

Deelname
Deelname aan de SMC040-avonden is zoals altijd gratis, consumpties zijn voor eigen rekening. SMC040 wordt belangeloos georganiseerd door vrijwilligers. De sprekers en de locatie leveren hun diensten ‘om niet’ voor jou. Maar we komen er niet onderuit dat we soms kosten maken. Om die kosten te delen met jullie, het publiek, laten we zo nu en dan de collectebus rondgaan. Donatie is niet verplicht maar wordt wel zeer op prijs gesteld.

Aanmelden en anderen uitnodigen
Bevestig je komst met een registratie via Eventbrite, laat via Facebook zien dat je erbij bent en nodig vooral je relaties uit.

Eventbrite - SMC040 - #SMC040 Alles wat je moet weten over Snapchat

We zien jullie graag 29 juni bij SMC040, natuurlijk weer bij Seats2meet Strijp-S.

SMC040-crew,
Arien, Danny, Karin, Ellen

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.