Events

Social Media Club Eindhoven (SMC040) organiseert maandelijks inspirerende, leerzame maar vooral ook gezellige bijeenkomsten. Met uiteenlopende onderwerpen die allemaal betrekking hebben op het begrip social/media en met voldoende ruimte om te netwerken en te socializen.

Al jarenlang kan de organisatie daarbij bouwen op de medewerking van professionele sprekers die kosteloos op boeiende wijze hun kennis delen met de bezoekers, organisaties die de uitdaging aangaan met het publiek omtrent de marketing van hun producten/diensten en de gastvrijheid van diverse locaties in Eindhoven.

Vaste thuisbasis
Vanaf 2013 heeft SMC040 een vaste thuisbasis, Seats2Meet, op het bruisende Strijp-S. Al meerdere malen mocht de organisatie gebruik maken van deze inspirerende ontmoetingsplaats voor ondernemers. Seats2Meet is gevestigd aan de Torenallee, op de eerste etage van één van de markante gebouwen van Strijp-S, de Apparatenfabriek.

Maar dit betekent niet dat Social Media Club Eindhoven niet meer op andere plekken in de stad te vinden is. Zo nu en dan zullen we zeker nog een uitstapje maken naar andere locaties.

Deelnemen
De bijeenkomsten van SMC040 vinden plaats in de avond op de laatste woensdag van de maand, tenzij we ons genoodzaakt zien te schuiven, bijvoorbeeld in verband met feestdagen of vakanties. Om aan een event deel te kunnen nemen dien je je vooraf aan te melden voor de gastenlijst. De organisatie werkt hiervoor met Eventbrite.

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.