FAQ

Waarom hoef ik niets te betalen als ik naar een bijeenkomst ga?
Social Media Club Eindhoven (SMC040) doet haar uiterste best om de bijeenkomsten laagdrempelig en voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te houden. De bijeenkomsten zijn daarom in principe altijd kosteloos bij te wonen. Dit is onder andere mogelijk omdat we sprekers bereid vinden jou kosteloos teĀ informeren, amuseren en inspireren.

Waarom vragen jullie dan toch om een bijdrage?
Het komt voor dat we tijdens bijeenkomsten om een kleine bijdrage vragen. Als dank bieden wij sprekers graag een presentje aan en vergoeden wij eventuele reis- en/of verblijfkosten. En dat betalen we liever niet steeds uit onze eigen zak. We hopen dat ieder zo nu en dan zijn dankbaarheid toont en een klein steentje bijdraagt.

Waarom moet ik voor mijn drankjes betalen tijdens een bijeenkomst?
Behalve de sprekers maken ook de locaties waar SMC040 mee werkt het mogelijk dat de bijeenkomsten gratis toegankelijk zijn. Dit betekent over het algemeen dat je voor je drankjes tijdens de bijeenkomst zelf betaalt. Vaak zijn koffie en thee, en soms zelfs alle drankjes gratis. Dit heb je dan geheel te danken aan de gastvrijheid van de betreffende locatie, waar je ze dan best voor mag bedanken.

Moet ik lid zijn van SMC040 om te mogen komen?
We zijn dan wel een club, maar je hoeft niet lid te zijn om te mogen komen. De bijeenkomsten zijn voor iedereen toegankelijk. Wel moet je je van tevoren aanmelden en verwachten we ook dat je je afmeldt als je bent verhinderd.

Voor iedereen toegankelijk? Waarom sta ik dan niet op de gastenlijst?
SMC040 organiseert maandelijks bijeenkomsten. We streven er daarbij naar om aan zoveel mogelijk mensen plaats te bieden. Dit hangt echter wel af van de locatie waar we te gast zijn. Beschikbare plaatsen bieden we aan via Eventbrite.

Ik sta op de wachtlijst. En nu?
Wanneer bij een inschrijving het beschikbare aantal plaatsen op de gastenlijst is bereikt, kom je op een wachtlijst. Over het algemeen zijn er altijd mensen die verhinderd zijn en zich netjes afmelden, zodat er weer plekken beschikbaar komen.

Ik sta op de gastenlijst, maar ben helaas verhinderd
Afmelden kan via Eventbrite. Hier staat uigelegd hoe dit moet. Graag op deze manier afmelden en niet via e-mail, facebook, twitter etc, zodat je plaats weer vrijkomt voor nieuwe deelnemers.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.