Leren blouson BABISTA Cognac

Deze leren jas van BABISTA is de perfecte keus voor de koude dagen, omdat hij lekker warm is. De casual stijl zorgt ervoor dat u er in uw vrije tijd op uw best uitziet. Licht gevoerd en met een vulling van voor optimaal draagcomfort. Deze leren jas heeft een borstzak, hierin kunt u uw sleutels of telefoon makkelijk meenemen. Hij is gemaakt van echt leer van eersteklas kwaliteit. Het materiaal is heel comfortabel en de winddichte, ademende en slijtvaste eigenschappen zijn grote voordelen van dit natuurproduct!

€ 269.99

Meer informatie / bestellen >>>

Leren kleding Leren blouson BABISTA Cognac
Product
 

Leren gilet BABISTA Zwart

Dit leren gilet van BABISTA is een makkelijk te combineren basic voor mannen. Door de klassieke look is dit leren gilet ideaal voor op het werk. Licht gevoerd en met een vulling van voor optimaal draagcomfort. In de borstzak kunt u uw sleutels of portemonnee makkelijk meenemen. Het echte leer geeft het een uniek karakter. Tegelijkertijd is het natuurproduct bijzonder slijtvast, winddicht en ademend.

€ 179.99

Meer informatie / bestellen >>>

Leren kleding Leren gilet BABISTA Zwart
Product
 

Leren jas BABISTA Blauw

Deze leren jas van BABISTA houdt u lekker warm als het buiten koud is. De trendy stijl zorgt ervoor dat u er op elk moment op uw best uitziet. Licht gevoerd en met een vulling van voor hoog draagcomfort. Deze leren jas heeft een borstzak, hierin kunt u uw sleutels of telefoon makkelijk meenemen. Het model is gemaakt van echt leer dat de leren jas een luxueuze look geeft. Bovendien is het natuurlijke product van eersteklas kwaliteit en daarbij is het winddicht, ademend en slijtvast.

€ 299.99

Meer informatie / bestellen >>>

Leren kleding Leren jas BABISTA Blauw
Product
 

Leren jas BABISTA Rood

Deze leren jas van BABISTA is de perfecte keus voor de koudere dagen, omdat hij aangenaam warm is. Licht gevoerd en met een vulling van voor hoog draagcomfort. In de borstzak kunt u uw sleutels of portemonnee makkelijk meenemen. Het model is gemaakt van echt leer dat de leren jas een luxueuze look geeft. Bovendien is het natuurlijke product van eersteklas kwaliteit en daarbij is het winddicht, ademend en slijtvast.

€ 269.99

Meer informatie / bestellen >>>

Leren kleding Leren jas BABISTA Rood
Product