Parka BABISTA Olijf

In het koude jaargetijde is deze parka van BABISTA onmisbaar. En met een vulling van kunstvezels voor optimaal draagcomfort. Deze parka heeft steekzakken opzij, hierin kunt u uw sleutels of telefoon makkelijk meenemen.

€ 289.99

Meer informatie / bestellen >>>

Trends Parka BABISTA Olijf
Product
 

Radiografisch herenhorloge Meister Anker Bruin

Het is een tijdloos en klassiek accessoire met handige functies: dit radiografische horloge van Meister Anker voor heren zal u zeker bevallen. Het horloge is een echt multitalent met datumweergave en datumweergave. Heeft een bruine band van leer met gesp. De ronde, multicolore kast van dit chique horloge is gemaakt van metaal en heeft een diameter van 39 mm. Onderhoudsarm mineraalglas met digitale weergave en Romeinse cijfers op een witte wijzerplaat. Het horloge werkt op een batterij, verder heeft het een dagweergave. Inclusief een 10 jaar werkende batterij.

€ 59.99

Meer informatie / bestellen >>>

Trends Radiografisch herenhorloge Meister Anker Bruin
Product
 

Radiografisch herenhorloge Meister Anker Zwart

Het perfecte accessoire voor uw outfit: dit radiografische horloge voor heren van Meister Anker. Het horloge is een echt multitalent met eeuwigdurende kalender, datumweergave, oplichtende wijzers, automatische omschakeling naar zomer- en wintertijd en oplichtende urenstreepjes. Heeft een zwarte band van leer met gesp. De ronde, zilverkleurige kast van dit chique horloge is gemaakt van metaal en heeft een diameter van 40 mm. Onderhoudsarm mineraalglas met digitale weergave en Arabische cijfers op een witte wijzerplaat. Het horloge werkt op een batterij, verder heeft het een dagweergave. Inclusief een 10 jaar werkende batterij.

€ 44.99

Meer informatie / bestellen >>>

Trends Radiografisch herenhorloge Meister Anker Zwart
Product